T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürü Okulumuzdaydı

Okulumuz Meslek Tanıtma Kulübünün düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürü Sayın Figen KARADAĞLI okulumuzdaydı.

Okulumuzda Adalet Alanı eğitimi alan öğrencilerimizin alanla ilişkili meslek dallarını tanımaları, mesleklerinin icrasında başarılı çalışmalar göstermiş kişilerin tecrübe ve tavsiyelerini öğrencilerimizle paylaşmaları amacıyla gerçekleşleştirilmekte olan Kariyer Günleri etkinlikleri programımızda bu kez konuğumuz Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürü Sayın Figen KARADAĞLI idi. Sayın Figen KARADAĞLI, Meslek Tanıtma Kulübümüzün düzenlemiş olduğu söyleşide; bilgi, birikim ve tecrübelerini okulumuz öğrencileri ile paylaşmışlardır.

Bu etkinliğimize vakit ayırarak katılan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı İdari İşler Müdürü Sayın Figen KARADAĞLI'ya , başta okul müdürümüz Sayın İbrahim DEMİRCAN, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve diğer tüm paydaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunarız. 

Bu tür etkinlikler düzenleyerek mesleklerini başarı ile icra eden, kariyer tecrübelerini bizlerle paylaşmalarını sağlayan Meslek Tanıtma Kulübünüz öğrenci ve rehber öğretmenlerine de tüm paydaşlarımız adına teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.05.2019 - Güncelleme: 25.05.2019 21:33 - Görüntülenme: 939
  Beğen | 2  kişi beğendi