KOCAELİ / İZMİT - Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Selami TUĞLACI - Okul Müdürü

Sivas’ta doğdu. İlkokulu Kadıburhanettin İlkokulu´nda, Ortaokulu Danişment Gazi Ortaokulunda ve Liseyi Sivas Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünde okudu.

Ön Lisans Eğitimini Uludağ Üniversitesi Bursa Meslek Yüksek Okulu Otomotiv Teknolojisi Alanında tamamladı.

Lisans Eğitimini Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Teknolojisi Alanı Otomotiv Öğretmenliği Dalında tamamladı.

Öğretmenlik Mesleğine 30.09.1999 yılında Kandıra Çıraklık Eğitim Merkezinde başladı.

14.01.2004 - 20.10.2011 tarihleri arasında Kandıra Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi´nde Mesleki Eğitim Merkezi´nden Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

İzmit - Şehit Öğretmen Ergin Komut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Dilovası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Kandıra - Şehit Yavuz Sonat Güzel  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

20.10.2023 tarihinden itibaren Okulumuzda Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir.